Kutya táplálkozás

2022. 03. 18. 18:40:46

Kiskutya etetése egészségesen

Új kiskutya érkezik a házhoz? Gratulálunk! A kiskutya etetése az egyik legfontosabb tényező az egészségének szempontjából. Speciális táplálásra van szükségük. Olyan tápanyagokban gazdag étrendre, mely lehetőleg természetes összetevőkből készül, és mentes a mesterséges színezékektől, ízesítőktől és tartósítószerektől. Akár nagyobbacska kiskutyát fogadtál örökbe, akár egy pár hetes érkezett a családba, ez a cikk segít, hogyan gondoskodj a kölyökkutyádról.
2021. 01. 04. 18:23:33

Milyen zöldséget ehet egy kutya?

Bár a kutyák alapvetően húsevők nincsen szükségük túl sok zöldségre vagy gyümölcsre. Mégis sok száraz eledelben elég kevés a rost, ásványi anyag, nyomelem és vitamin tartalom. Ezeket pótolhatod némi friss, ropogós zöldség hozzáadásával. De pontosan milyen zöldségeket ehet egy kutya? Vannak tiltott zöldségek? Ebből a cikkből mindezt megtudod!
2023. 04. 09. 12:52:41

Mindent tudni akarok a kutyák etetéséről

Elegem van! Végre érteni akarom, hogyan működik a kutyám és hogy mik azok a nyamvadt összetevők a kutyatápos címkéken. Döntöttem. Kifüggöm, hogy mi a tökéletes etetési forma, hogy magabiztosan mondhassam végre: biztos vagyok benne, hogy megfelelően etetem a kutyámat. Kíváncsi vagy mire jutok? Te is akarod tudni mi a legjobb etetés kutyádnak? Tarts velem a blogon!