GYIK

Mi ez a weboldal?
A RUBOLD webáruházban olyan termékeket találsz, melyek segítenek megoldani a legégetőbb kutyás problémákat a lehető legkíméletesebb módon. A rubold.hu-n közvetlenül tőlünk vásárolhatsz, azaz a különböző viszonteladókat kihagyva a legjobb árakon juthatsz eredeti RUBOLD termékekhez. Ezen kívül találhatsz különböző tanácsokat, bemutatókat a termékek használatához és útmutatókat a hosszú és egészséges kutya élethez.

Milyen módon fizethetek az áruházban?
Webáruházunkban fizethetsz online bankkártyával (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro), banki előre utalással vagy utánvéttel kiszállításkor a futárnak készpénzzel illetve bankkártyával. Ha csomagautomatába kérted rendelésed ott is tudsz utánvét esetén bankártyával fizetni.

Biztonságos megadni a bankkártyám adatait ezen az oldalon?
Bankkártyás fizetés alkalmával mi nem tároljuk kártyád adatait. A fizetés során átirányítunk a bank felületére, ahol biztonságosan elvégezheted a fizetést.

Biztonságban vannak az oldalon megadott adataim?
Személyes adataidat biztonságosan, a jogszabályoknak megfelelően kezeljük és nem szolgáltatjuk ki illetéktelenül harmadik félnek. Nem fogunk kéretlen üzenetekkel bombázni és bármilyen kommunikációs csatornáról bármikor leiratkozhatsz ha szeretnél.

Mely országokba lehet kérni a kiszállítást?
Jelenleg csak Magyarország területére vállalunk kiszállítást.

Mennyibe kerül a szállítás és mennyi ideig tart?
A szállítási díjakról és az időtartalomról a Fizetés és szállítás oldalunkon tájékozódhatsz.

Leadtam a rendelésem. Most merre jár a csomagom?
Miután leadtad rendelésed webáruházunkban, mi emailben fogunk tájékoztatni a rendelésed állapotáról és szintén emailben fogjuk elküldeni Neked a nyomkövetési számodat.

A csomagban levő termékek megsérültek / a rendelés hiányos / nem ezt rendeltem
Mi mindent megteszünk, hogy a csomagok pontosan érkezzenek és azzal a tartalommal amit rendeltél, de hibák néha történnek. Vedd fel velünk a kapcsolatot és hivatkozz a rendelésed azonosítójára.

Vissza szeretném küldeni a rendelésem
A rendelésed visszaküldésére 30 nap áll rendelkezésre. Ez lefedi a jogszabályban kötelező 14 napos elállási időtartamot is. Amennyiben 14 napon belül küldöd vissza a rendelésed akkor az általad meghatározott módon visszafizetjük Neked a termékek árát és a szállítási díjat is. Amennyiben 14 napot meghaladóan de nem több mint 30 napon belül küldöd vissza a rendelést akkor csak a termékek árát van módon visszafizetni. A visszaküldéssel kapcsolatos díjak és ügyintézés (futár rendelése, visszacsomagolás, címkézés) minden esetben téged terhelnek. Visszaküldést a saját felhasználói fiókodba belépve a Visszáru menüpontban kezdeményezhetsz vagy ha nem regisztráltál fiókot akkor küldj nekünk üzenetet a rendelésed azonosítójával.