Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszavásárlási tájékoztatás

→ Visszavásárlási tájékoztató (nyomtatható) PDF változata


Amennyiben nem vagy elégedett a megrendelt termékkel, úgy azt az átvételtől számított 30 naptári napon belül visszaküldheted részünkre. A 30 napon belüli termékvisszaküldés nem minden termékünkre vonatkozik, ezért a termék visszaküldése előtt kérjük, olvasd el figyelmesen a visszaküldés feltételeit, amelyek alább megtalálhatók.

A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége részben lefedi a fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogát. Amennyiben 14 napon túl jelzed elállási szándékod, úgy a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség. A termékek visszaszállításának költsége minden esetben a vásárlót terheli.

 

A termékek visszaküldése néhány lépésben:

 

  1. Kérjük, bizonyosodj meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a lentebb található visszaküldési feltételeknek
  2. Lépj be weboldalunkon a jobb felső sarokban található “Fiók” menüpontban azonosítóddal
  3. A bejelentkezést követően a “Fiókod” felület bal oldalán található menüben válaszd a “Visszáruk” menüpontot
  4. Itt jelöld be azt a rendelést, melyben szereplő termékeket vissza kívánod küldeni
  5. A visszaküldési kérelem be- és elfogadása után kérjük, futárszolgálattal juttasd vissza címünkre a terméket:


RUBOLD KFT
Gárdony
Kossuth u 49.
2483


A termék visszajuttatásához kapcsolódó ügyintézés a vásárlóra hárul. A szállítási költség ebben az esetben a szállítást végző vállalkozás aktuális díjszabásától függ.


Amennyiben a termék a visszaküldési feltételeknek megfelel, visszautaljuk Neked a termék vételárát a visszárú űrlapon megadott bankszámlaszámra.

Amennyiben a visszaküldeni kívánt terméket bankkártyával fizetted ki, úgy a vételár visszafizetése is ilyen módon fog történni.

A vételárat a terméknek a raktárba érkezéstől számított 14 napon belül fizetjük vissza.

 

A termék visszaküldésének feltételei:


1. A 30 napon belüli termék visszaküldési lehetőséggel legkésőbb a termék átvételétől számított 30. naptári napig élhet a vásárló, azaz Visszárú űrlap kitöltése és RUBOLD KFT részére történő elküldése a termék átvételétől számított 30 naptári napig lehetséges.


2. A visszaküldeni kívánt terméket RUBOLD KFT csak abban az esetben fogadja be, ha annak használata rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben jelentős értékcsökkenést nem okozott. RUBOLD KFT fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa.


3. RUBOLD KFT fenntartja a jogot, hogy az egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 30 napos termék-visszaküldés szolgáltatással történő visszaélést észlel, vagy alapos gyanú merül fel a 30 napos termék-visszaküldéssel való visszaélést illetően. RUBOLD KFT ilyen esetekben vizsgálatot kezdeményezhet, és amennyiben szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbíthatja az ügyet.


4. RUBOLD KFT elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását, – amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte). – amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.


5. A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában/csomagolásában küld vissza. Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótold azt. A nem megfelelő védőborítás hiányából fakadó sérült termékeket nem áll módunkban elfogadni.


6. Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küldj vissza, anélkül azt nem áll módunkban befogadni.


7. Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot rendeltél és valamennyit szeretnéd visszaküldeni, csak abban az esetben áll módunkban azokat befogadni, ha azok közül 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.


8. Kozmetikumok (samponok, balzsamok, tisztító vagy ápolószerek) visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges az átvételt követő maximum 14 napig.


9. A vásárlási utalvánnyal vagy kuponkóddal vásárolt termékek visszaküldésének feltételei megegyeznek a fenti feltételekkel.

Az oldal tetejére