Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mindent tudni akarok a kutyák etetéséről

Szoták László
2020. 12. 22. 19:44:04

Igen, tudom. Ne is mond… Ez a 2020-as év elég cifrára sikerült.

 

A COVID és a bezártság kellően megkeserítette az életünket. 

 

Biztos neked is vannak olyanok a családban, a baráti körben akik érintettek voltak.

 

Nekünk sem volt könnyű.

 

Hogy még izgalmasabb legyen az élet, az első hullám kellős közepén nem csak az emberekért, de még a kutyánkért is aggódnunk kellett. 

 

Szeretett ír szetterünknek mindig is érzékeny gyomra volt (tipikus a legtöbb szetternél), de május környékén észrevettük hogy a szokásosnál rosszabb a helyzet az emésztésével.  

 

Gyötrelmes időszak kezdődött: vérvételek, ultrahang és alapos kivizsgálások után megállapították hogy erős bélgyulladása van. Kapott antibiotikumokat, infúziókat és erős diétára kellett fognunk. 

 

Nagyon megviselt minket ez a pár hét. Igazán féltünk tőle, hogy ezúttal túl nagy a baj. 

 

Eddig hál’ Istennek csak pár alkalom volt, amikor komoly dolgok miatt kellett állatorvosnál járnunk, de pokolian megviselt minket minden alkalom. Utálom azt érezni, hogy a kutyánk élete veszélyben van.

 

Az első állatorvos akinél voltunk, egy halas tápot javasolt, mert szerinte az előzőben nem volt megfelelő a fehérjeforrás.  

 

Egy másik állatorvos közölte, hogy nyugodtan rakjuk félre a megvásárolt tápot mert Ruby-nak nem lesz jó. Ilyen fokú étel intoleranciára már speciális diétás orvosi tápra van szükség. 

 

Újabb 25 ezer forint repült a kukába.
 

Hasznosnak találod ezt a cikket? Szerezd meg a teljes tudást most INGYEN! 

Add meg e-mail címed és azonnal küldjük Neked a “Tökéletes kutyakozmetika otthon” c. könyvet, melyben lépésről-lépésre bemutatjuk, hogyan kell profin ápolnod kutyusod otthon, legyen bármilyen méretű vagy szőrtípusú kutyád is.

Mit kapsz még, ha most regisztrálsz?

+ Ingyenes RUBOLD Klub tagság
: a klubtagok exkluzív, máshol nem elérhető kedvezményeket kapnak!

+ Ingyenes oktatóanyagok: rendszeres kutyaápolási és kutyaetetési tanácsainkat is elküldjük Neked!

Kérem az ingyenes ajándékokat!Ez a két-három hónap nagyon elkeserítő volt, ami anyagilag és lelkileg is megterhelt minket.

 

De a legfőbb gondom az volt, hogy továbbra sem éreztem úgy, hogy megoldódott volna a probléma és hogy a megfelelő etetést alkalmazzuk.

 

Igényes gazdinak tartom magam, aki nem sajnálja sem a pénzt, sem az időt, sem az energiát arra, hogy a kutyájának a legjobbat megadja. Viszont valahogy azt érzem, hogy amit eddig csináltunk vele az úgy nem jó.

 

Ebből ELÉG! Tudni akarom, hogyan kell ezt tökéletesen csinálni!

 

Utána fogok járni, ki fogom nyomozni, hogy mi a tökéletes kutya etetés titka. Ha kell elolvasok minden cikket és tanulmányt, megnézek minden videót, megkérdezek minden szakértőt.

Úgy döntöttem hogy a kutyás táplálkozás világában tett kalandozásomat, annak minden eredményét és tapasztalatát ezen a blogon fogom megosztani Veletek. Utána fogok járni mindennek és összegezni fogom itt a tapasztalataimat. 

 

Ha úgy érzed, hogy te is hasonló cipőben jársz és szeretnéd megtudni,  mi a tökéletes kutya táplálást titka, akkor tarts velem! 

 

Hiszem, hogy egy jól összeállított táplálkozással a Te kutyád is egészségesebb és  boldogabb lesz, ami azt jelenti, hogy több közös boldog évet tudtok eltölteni együtt. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kutya táplálkozás
Az oldal tetejére