Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Szia! Mi vagyunk a RUBOLD!

A RUBOLD márka a kutyákról szól. Arról ahogyan ápoljuk őket, gondjukat viseljük és szeretjük Őket. Úgy hisszük, hogy világunk akkor lehet egy jobb hely ha képesek vagyunk a kis négylábúakkal harmóniában együtt élni.

Minden nap azért dolgozunk, hogy mi legyünk az elsők akikre gondolsz amikor szükséged van kutyusod ápolásához vagy táplálásához szükséges termékekre. Ennek része, hogy mindent a lehető legjobb áron próbálunk nyújtani Neked. Ezt úgy próbáljuk elérni, hogy kihagyjuk a köztes kereskedőket így amikor a rubold.hu-ról vásárolsz, közvetlenül tőlünk szerezheted be legjobb kutyás termékeket.
 

A RUBOLD egy mozgalom. Egy közösség, melyben minden kisállat fanatikus azt keresi és kutatja, hogyan élhet egy szebb, jobb, egészségesebb, természetesebb és hosszú életet kedvenceivel együtt.

 

Miért válaszd a RUBOLD-ot?

✓ A RUBOLD egy magyar márka, így hazai céget támogatsz vásárlásoddal
✓ Mi magunk is gyakorló gazdik vagyunk, tudjuk milyen a kutya "szülőség"
✓ Az amerikai piacon már bizonyítottak termékeink
✓ Minden termékünkre "Elégedett, Boldog Kutya Garanciát" vállalunk
✓ Kozmetikai termékeinket mi magunk manufaktúránkban, kis szériában, kézzel készítjük
✓ Minden kozmetikai termék csak ellenőrizhető, természetes összetevőkből készül
✓ Termék csomagolásainkban törekszünk az újrahasznosíthatóságra és Bolygónk védelmére

Érezted már valaha egy kisállat felszerelés boltban, hogy a négylábúaknak készült termékek olyan “másodlagosak”? Amiket úgy készítettek, hogy az “csak” egy kutyának lesz. Amikor elhaladok a száraz eledelek mellet mindig megüt az a fura büdös “kutyatáp” szag. Ilyenkor elgondolkodok vajon miből seperhették ezeket össze? Benne van minden amire a kutyánknak szüksége van? Nem mérgező ez?

Mind tele vagyunk aggályokkal amikor kutya termékeket kell választanunk. A legjobbat szeretnénk, de sajnos az illetőket nem tudjuk közvetlenül megkérdezni, hogy ők melyik mellett tennék le a voksukat. Viszont egy igazi kutyatartó látja, érzi mit szeret és mit nem kedvence.

Mi a RUBOLD-nál ugyanolyan kutya szülők vagyunk mint Te. Mi is ezeket a kérdéseket tesszük fel magunknak minden nap. Próbáljuk felkutatni a legtermészetesebb, legjobban működő és leggyengédebb megoldásokat saját kutyánknak.

 

A legjobbat adni a kutyának minden nap - ez lett a mániánk

A tökéletes kutyatermékek felkutatása és beszerzése iránti szenvedélyünk vezetett minket a saját márkánk létrehozásához. Így született meg a RUBOLD.  Olyan termékeket akarunk piacra adni ami a magas igényeket és elvárásokat is kielégíti és amit mi is bátran használunk saját kutyánkon: Ruby-n. A termékeket nem csak saját ötleteink alapján készítjük: egyeztetünk állatorvosokkal, kozmetikusokkal és trénerekkel. A gazdik visszajelzéseit is mindig meghallgatjuk és az ötleteket beleépítjük új termékeinkbe.

Küldetésünk, hogy jobb, természetesebb és és egészségesebb világot hozzunk létre Veletek közösen.

Köszönjük, hogy elolvastad történetünket! 
Ha közel érzed magadhoz ezeket a gondolatokat és szeretnéd, hogy kapcsolatban maradjunk, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz és iratkozz fel email listánkra itt:

RUBOLD FACEBOOK KÖZÖSSÉG
RUBOLD KLUB EMAIL LISTA

Csatlakozás után rögtön küldünk is egy kis ajándékot Neked!

Szeretettel,
Mariann, Laci és Ruby kutya
A RUBOLD csapata

Az oldal tetejére