Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Szállítási feltételek

Jelenleg a webáruházban leadott rendeléseket csak Magyarország területére szállítjuk ki.
 

Egyszerű és kiszámítható szállítási díjaink

FoxPost Csomagautomata (0-10kg-ig): 1.290 Ft

FoxPost Csomagautomata (10-25kg-ig): 1.490 Ft

MPL házhozszállítás futárszolgálattal: 1.990 Ft

GLS Prémium házhozszállítás: 1.990 Ft

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

 

Biztonságos és gyors bankkártyás fizetés

 


Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP Mobil Szolgáltató Kft. biztosítja.

Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a OTP Simple fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a rubold.hu oldalán.

Kártya-, illetve a mögötte álló számla adataid, (pl. szám, lejárati dátum) semmilyen formában nem kerülnek át hozzánk, ezen adatokba a webáruházunk betekintést nem nyerhet.

 

OTP Mobil Szolgáltató Kft.

Székhely: 1143 Budapest, Hungária krt. 17-19.

Ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@simple.hu +36 1/20/30/70 3-666-611

Cégjegyzékszám: 01-09-174466

Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 24386106-2-42

 

Használd a Simple-fiókban mentett kártyád az online vásárlásaidhoz!

Te is abba a táborba tartozol, aki hagyott már félbe online fizetést, csak mert nem voltak kéznél bankkártyaadataid, vagy nem akartad mások előtt begépelni azokat? Vagy csak szeretnéd gyorsan, egyszerű felületen letudni a netes fizetést? Akkor ideje, hogy valóban egyszerűen és biztonságosan fizethess ezentúl!

Mentsd el kártyaadataidat a Simple-fiókodba, így rövidítheted a tranzakciók idejét, pár kényelmes kattintással lezárhatod a vásárlást, és eközben adataid biztonságáért sem kell aggódnod.

Tudtad, hogy a 2021. január 1-től bevezetett ún. erős ügyfél-hitelesítés (SCA) kapcsán sem kell minden esetben az azonosítást elvégezned, ha a fizetési folyamat során Simple-fiókban mentett bankkártyát használsz?

A bankkártyás fizetéseidhez ezentúl kötelezően tartozik egy másodlagos ellenőrzés is, pl. a bankodtól sms-ben kapott kód vagy banki alkalmazásban történő azonosítás. A Simple-fiókkal történő fizetéseknél viszont nem a kártyakibocsátó bankod, hanem a Simple rendszere végzi az azonosítást - az esetek többségében így neked nem kell további lépéseket tenned a fizetés befejezéséhez. 

  • Használd ki, hogy több ezer hazai webshop-ban és online szolgáltatónál, így nálunk is kényelmesen fizethetsz Simple-fiókba mentett kártyával.
  • Online fizetés? Haladj ebben is egy körrel a kor előtt! Használd a rubold.hu-n a SimplePay biztonságos fizetési megoldását, és mentsd el kártyaadataidat a Simple fiókodban, hogy később is csak pár kattintásra legyél a vásárlástól!
  • Nincs kéznél a bankkártyád, nincs kedved újra bepötyögni a számsorokat? Ha Simple fiókba mentett kártyával fizetsz, biztonságosan és pár kattintással fizetheted kedvenc termékeid.

     

Erős ügyfélhitelesítés (SCA) kisokos a Simple-fiók szempontjából

Még biztonságosabban vásárolhatsz online az erős ügyfél hitelesítésnek köszönhetően. De mit is jelent ez a gyakorlatban, mit kell tenned ahhoz, hogy online tranzakcióid sikeresek legyenek? És mi a helyzet, ha már elmentetted a kártyaadataidat a Simple-fiókba?

Az erős ügyfél hitelesítés, vagy más néven SCA azt a célt szolgálja, hogy csökkentse a kártyával való visszaélések számát. Bárhol is vásárolsz vagy bankolsz, az SCA-nak köszönhetően biztonságban tudhatod a kártyaadataidat, hiszen csak úgy mehet végbe a fizetési tranzakció, ha Te valamilyen formában jóváhagytad azt egy plusz lépésben.

2021. január 1-jétől az online vásárlások során a tranzakciók hitelesítése két faktoron fog alapulni: a kártyaadatok mellett a bankod által meghatározott jelszó, mobiltelefonra kiküldött azonosító megadására, vagy biometrikus azonosításra is szükség lehet. A hitelesítés folyamata tehát bakonként eltérő lehet, de szinte minden esetben igényel egy adategyeztetési kört az átállás, ezért érdemes egyeztetned a számlavezető bankoddal, ha nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni a következő netes vásárlásod alkalmával. Az OTP esetében például be kell állítanod az internetes biztonsági kód szolgáltatást.

 

Miért jó elmenteni a Simple-fiókba a kártya adataidat?

A Simple-fiókos mentésnek több előnye is van, az erős ügyfél hitelesítésre való átállás is gördülékenyebb lehet, ha már regisztráltad ilyen formában az adataidat.

  • A kártyaadatok újabb és újabb begépelése helyett a Simple-fiókkal gyorsabban tudsz fizetni
  • Az elgépelésből adódó hibázási lehetőség minimális és további azonosítás nélkül, mindössze pár kattintással jóváhagyható a vásárlás
  • A Simple-fiókoddal akkor is tudsz fizetni, ha esetleg nincs kéznél a bankkártyád
  • AZ OTP Bank és a legszigorúbb kártyatársasági elvárásoknak megfelelve tudjuk biztosítani Neked a különböző gyorsfizetési megoldásokat
  • Ha Simple-fiókba mentett kártyaadatokkal fizetsz, nem változik a vásárlás folyamata, a Simple app olvassa le az ujjlenyomatot vagy generálja a kódot a tranzakció jóváhagyásához
Az oldal tetejére