Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kutyafésű, kutyakefe és kutyanyíró olló

Rendezés:

Közepes és hosszú szőrű kutya eszköz csomag

Minden, amire szükséged lesz egy közepes vagy hosszú szőrű kutya tökéletes kozmetikázáshoz!
✓ Raktáron
23.480 Ft

Salon Cut Szett - kutyanyíró olló készlet ajándék fésűvel

(9)

Kutyaszőr vágó olló készlet, ami mindent tartalmaz amire egy kisállat nyírásához szükség lehet. Legyen szó tetőtől talpig nyírásról vagy csak egy kis igazításról a mancsoknál, füleknél vagy a szem környékén. A lekerekített végek biztosítják a biztonságos vágást. A ritkítóval könnyebbé teheted a bundát az ívelt ollóval pedig a tökéletes ívet vághatsz egyetlen mozdulattal.

✓ Raktáron
15.990 Ft

Fur Perfection - szőr bontó kutyafésű és aljszőrzet kiszedő kutyakefe

(9)

Ez a kutyafésű azoknak a kutyatartóknak való, akik hisznek abban, hogy kedvenceik fésülése fájdalommentes is lehet. Világszerte sok ezer elégedett kutya tulajdonos használja már nap mint nap fésünket, hogy hatékonyan és fájdalommentesen ápolhassa kutyáját! Végre egy filcbontó kefe, aminek láttán nem szalad el tőled a kutyád!

✓ Raktáron
7.490 Ft

Fur Revolution - kutyaszőr eltávolító fésű szőrkivető fejjel

(3)
A Fur Revolution rozsdamentes acélból készült szőreltávolító éle mélyen behatol a kutya rövid fedőszőre alá, hogy finoman eltávolítsa az aljszőrzetet és a laza elhalt szőrzetet. Használata akár 90%-al csökkentheti a vedlést. A villámgyors fésülésről a szőrkivető gomb gondoskodik, mellyel egy pillanat alatt ki lehet tisztítani a fejet az összegyűlt szőrtől.
✓ Raktáron
5.990 Ft

Salon Cut - kutyanyíró egyenes olló

Egyenes olló kisállatok bundájának nyírásához ami a leguniverzálisabban használható. Formázás, szem környékének, fül környékének vagy mancs körüli szőr nyírásához is. Lekerekített végeinek hála nem kell többet aggódnod a sérülések miatt. Egy megfelelően kiképzett olló a kulcs a minőségi nyíráshoz. Add meg a tökéletes kényelmet kezednek!
➜ Szállítás alatt
5.990 Ft

Salon Cut - kutyanyíró íves olló

(2)
Ívelt olló a tökéletes, szabályos és egyenletes ívek vágásához. Használd a fej, a bordák, a hátsó lábak és lábfejek környékén. A RUBOLD Salon Cut ívelt ollóknak hosszú a pengéje, így sokkal eredményesebben tudsz ívet vágni vele és nagyobb fajtáknál is jól tudod alkalmazni. A nagyobb ív szebb vágást és gyorsabb haladást jelent Neked.
➜ Szállítás alatt
5.990 Ft

Salon Cut - kutyanyíró ritkító olló

A Salon Cut ritkító olló nagyon fontos eszköz lesz repertoárodban. Hozz létre átmeneteket a bundában a test különböző részein! Könnyítsd meg a bundát és csökkentsd a súlyát a szőrzetnek. A ritkító ollózás szintén segít a gubancok megelőzésében, így a bunda lazább, szebb kinézetű és könnyebb lesz. Sűrű fogazata biztosítja a szép egyenletes vágást.
✓ Raktáron
5.990 Ft

Fur Revolution - szőreltávolító fésű betét

A Fur Revolution rozsdamentes acélból készült szőreltávolító fésűhöz való cserefejek. Ha szeretnél egy nagyobb (11 cm-es) és egy kisebb (5 cm-es) fejet a korábban vásárolt Fur Revolution fésűdhöz akkor válaszd ezt! Az eredeti termékhez gyárilag egy 7 cm-es fej tartozik, mely a legtöbb kutya méretéhez megfelelő. Ezzel a cserefej készlettel azonban variálhatod hogy mikor mekkora fejjel dolgozol.
✓ Raktáron
3.390 Ft

Fur Essentials kutyakefe rövid szőrű kutyáknak

Ez a kutyakefe kényelmesen illeszkedik a tenyeredbe és könnyedén távolítja el rövid szőrű kutyák apró szőrszálait. Teljesen környezetbarát termék: FSC tanúsítvánnyal rendelkező bambuszból készült.
✓ Raktáron
2.990 Ft

Salon Cut - váltott fogú egyenes kutya fésű

A leguniverzálisabban használható általános fésű kutyakozmetikához. Tökéletes napi használatra minden szőrtípushoz. A rozsdamentes acél fogak teljes hosszúságban helyezkednek el, félig közepes, félig sűrű kialakítással. Ez teszi ideálissá minden munkához. Könnyű tisztítás, kis súly és azonnali eredmények. Ez a Salon Cut fésű!
✓ Raktáron
1.990 Ft
Az oldal tetejére