Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RUBOLD Klub

Ismerd fel kutyád állapotát és spórold meg a drága állatorvosi látogatásokat!


A RUBOLD Klub egy ingyenes tagság, amihez csak egy email cím szükséges. Várunk szeretettel akár vevőnk vagy, akár még nem. Regisztrálj most a RUBOLD Klubba és az alábbi előnyökben részesülsz:

 

Szupergazdi Tréning ingyen

✓ SZUPER GAZDI TRÉNING
A Szuper Gazdi Tréning egy email sorozat, melyben összeszedtük a kutyás élet legégetőbb problémáit és bemutatjuk Neked a lehetséges megoldásokat is. Egy levél elolvasása max. 1-2 perc, így kerülhetsz a leggyorsabban képbe kutyusod működésével kapcsolatban. A tréning felkészít a váratlan eseményekre is. Olvasd végig rövid leveleinket és többet sosem fog meglepetésként érni semmi, ami a kutyáddal történhet! A tréning RUBOLD Klub tagoknak INGYENES! Ugye jó lenne, ha Te is képes lennél felismerni kutyád állapotát és nem kellene minden egyes alkalommal az állatorvoshoz rohangálni és ott hagyni vagyonokat? Képezd magad inkább Szuper Gazdivá és regisztrálj most ennek az oldalnak az alján!

 

10% kedvezménykupon a következő vásárlásodra

✓ 10% KEDVEZMÉNYKUPON
Feliratkozásod után azonnal küldünk egy 10% kedvezményre jogosító kupont, melyet már a következő vásárlásod alkalmával be is válthatsz webáruházunkban! A regisztrációért görgess tovább!

 

Kutyakozmetika otthon könyv PDF formában

✓ KUTYAKOZMETIKA OTTHON KÖNYV

Sikeres regisztrációd után elküldjük Neked a Kutyakozmetika otthon című könyvünk digitális változatát. Ez a könyv végig vezet és lépésről-lépésre bemutatja, hogyan tudod kutyusod otthon kozmetikázni és ápolni tetőtől mancsig. Szó lesz fürdetésről nyírásról, fültisztításról és karomvágásról is. Tanuld meg mindet!

 

Szerezd meg mindezt és regisztrálj most:

 
Az oldal tetejére