Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kutyakozmetika otthon

Kutya fürdetés 6 egyszerű lépésben

2022. 05. 12. 10:23:39
A rendszeres fürdetés több okból is fontos a kutyák számára. Segít megőrizni a szőrzetük és bőrük egészségét és megszabadítja őket a szőrükön lévő szennyeződésektől. Sőt, segíthet az allergiák vagy bőrbetegségek kezelésében is. A fürdetés lehetőséget ad arra is, hogy ellenőrizd kutyád bőrét és szőrzetét. De mégis hogy kell egyszerűen kutyát fürdetni otthon? Nem túl nagy macera? Ha érdekel, kattints, mert ez a cikk Neked szól!

Kutyakozmetika otthon lépésről-lépésre

2021. 05. 26. 19:03:24
Bízz magadban! Ez az egész nem is olyan nehéz, mint amilyennek hangzik! Ne aggódj, hogy ha először nekiugrasz a dolognak és nem sikerül tökéletesen. Gyakorlat teszi a mestert! Néhány próbálkozás után biztosan jobban fog menni. A fő, hogy mit, mikor és milyen sorrendben teszel. Ezt most mi bemutatjuk Neked. Legyen kutyusod nagy vagy kicsi, rövid vagy hosszú szőrű, vagy hogy milyen típusú a szőre. Mi segítünk!

Olyan, mint a Furminátor kefe de mégis más

2021. 05. 12. 18:14:37
Mi az a Furminátor? Mire való? Esetleg van-e tőle jobb?! Sok gazdi keresett meg minket, hogy mit lehet kezdeni a vedléssel ha az embernek rövid vagy közepesen rövid szőrű kutyája van. A szőrbontó kefénk egy elég specifikus eszköz, ami közepes és hosszú szőrű kutyusoknak megfelelő. Kialakítása miatt nem működik rövid szőr esetében. Rájöttünk, hogy új problémára új megoldás kell. Ez lett a Fur Revolution kefe. Ezt a legegyszerűbben úgy tudjuk bemutatni, hogy olyan, mint a Furminátor, de mégis más...

Kutyanyíró ollók - Hozd formába kutyusod otthon

2021. 01. 28. 15:26:25
Miért kellene Neked is kozmetikáznod a kutyádat otthon? Sok gazdi anyagi megfontolásból választ amellett, hogy saját maga végzi el az alapvető ápolási feladatokat. Ha gazdiként megtanulod a folyamatot könnyen rájössz, hogy az otthoni ápolás nem is olyan nehéz és fárasztó feladat. Ez egy olyan tevékenység amit Te magad is el tudsz végezni bármikor, amikor akad egy kis szabad időd. És amúgy is: ez irtó jó buli!

Hogyan fésüld ki a kutyád szőrét fájdalommentesen

2021. 01. 15. 18:22:07
A szőrbontás a kutyakozmetika nagyon fontos művelete. Az összetapadt szőr nem csak igénytelen külsőt kölcsönöz a kutyáknak, de sajnos remek búvóhelyet is nyújt mindenfajta kórokozónak és parazitának. Tehát nem csak egy optikai tuningról van szó, hanem egy fontos egészségmegőrző tevékenységről is egyben. Ebben a cikkben mutatunk egy szuper hatékony megoldást a szőrproblémákra, úgyhogy olvass tovább!
Az oldal tetejére