Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kutyafajták

Labrador retriever - tudj meg mindent róla most!

2023. 01. 11. 16:01:13
Imádom a labradorokat! De nem csak én vagyok így ezzel: a labrador retriever az egyik legnépszerűbb kutyafajta a világon. Barátságosak, kifelé fordulóak és szeretetreméltóak. A labradorok nagyszerű családi háziállatok, valamint kiváló szolgálati, munkakutyák és terápiás kutyák. Nemcsak gyönyörűek, hanem intelligenciával és kiképezhetőséggel is rendelkeznek. De mi mindent kell még tudni róla? Olvass tovább, összeszedtünk neked ide mindent!

Kutyafajták - talád meg itt a Neked valót!

2022. 12. 15. 11:11:44
Úristen! Ennyi kutyafajta van a világon?! Már gondolkodsz egy konkrét kutyán? Vagy csak most fedezed fel a lehetőségeket? Ez a cikk áttekintést nyújt a legnépszerűbb kutyafajtáról és azok jellemzőiről. Feltárjuk a kutyafajták közötti hasonlóságokat és különbségeket, megvitatjuk az ápolásukhoz szükséges dolgokat, valamint rávilágítunk egy adott fajta birtoklásának előnyeire és hátrányaira is. Ismerd meg a kutyák osztályozását és találd meg a neked való kutyafajtát!

Mopsz - a kis bohóc kutya ismertetője és ápolása

2022. 08. 24. 19:02:44
Ismerd meg a mopszot, a kutyavilág bohócát, a kis játékos természetű nevettetőt. A mopsz jó társ, aki örömmel követi a gazdáját mindenhova. Ha azonban valami nem tetszik neki, például, ha a gazdája nem gondoskodott róla eléggé, akkor elég makacs tud lenni. Ilyenkor gúnyos sértődöttséggel veti magát a játékba, és mosolyt csal vissza a gazdi arcára. Mit kell tudni a jelleméről, kinek való és mennyi gondoskodást igényel a tartása, illetve hogyan kell ápolni? Cikkünkből kiderül!

Border collie - tényleg a legokosabb kutyafajta?

2022. 06. 18. 10:08:18
Intelligens és energikus. Hűséges és védelmezi a családját és jól bánik a gyerekekkel is. Közepes méretű izmos kutya, közepes vagy hosszú szőrzettel. A Border collie-t tartják a legokosabb kutyafajtának, hisz jól képezhető és népszerű munkakutya. Kedvet kaptál ehhez a fajtához? Akkor olvass tovább, hogy megismerd jellemzőit, megjelenését, táplálkozási igényeit és ápolását lépésről-lépésre. Vajon neked való ez a kis energiabomba?

Cane corso - minden amit tudnod kell erről a kutyáról

2022. 06. 09. 09:37:37
A Cane corso az elmúlt időszak igazi sztárkutyája, sokan választanak magunknak cane-t, ezért elmondhatjuk, hogy egyfajta divat lett nálunk (is) tartása. Azonban nem való mindenkinek, mivel nagy gondozást, megfelelő nevelést és figyelmet igényel. De azok számára, akik hajlandóak időt és energiát áldozni rá, a Cane corso hűséges és szeretetteljes társ lehet. De vajon Neked való a Cane corso? Olvasd végig cikkünket, hogy megtudd a választ!

Biewer yorkshire terrierek - a fajta leírása és ápolása

2022. 04. 06. 19:48:49
A biewer yorkshire terrier egy kicsi, játékos kutyafajta, amely hosszú, selymes szőréről ismert. Ezek a kutyusok energikusak és szeretetreméltóak, valamint nagyszerű társas kutyák.Nagyszerű családi háziállatok. Szeretőek, ragaszkodóak és jól bánnak a gyerekekkel. Viszonylag kevés ápolást igénylő kutyák, csak időnként kell velük foglalkozni. Ha hűséges, szerető társat keresel, a Biewer Yorkshire Terrier lehet a tökéletes kutya számodra!

Francia Bulldog ápolása lépésről lépésre

2021. 02. 17. 11:50:21
A francia bulldogok cuki és vicces kutyák. Hazánkban a legkedveltebb a kutyafajta, talán különleges temperamentuma miatt. De tény, hogy 2019-ben ebből a fajtából került ki a legtöbb a tenyésztőktől. Ha már ilyen sok van belőlük, érdemes lenne utána nézni mit is kell tenni velük ápolás fronton. Nagyon bonyolult kezelni őket? Kicsit spoilerezek: kozmetikájuk nem túl bonyolult, talán ezért is szeretik őket ennyien. Vagy a denevér fülek teszik?
Az oldal tetejére