Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Keresés

Rendezés:

Salon Cut Szett - kutyanyíró olló készlet ajándék fésűvel

(9)

Kutyaszőr vágó olló készlet, ami mindent tartalmaz amire egy kisállat nyírásához szükség lehet. Legyen szó tetőtől talpig nyírásról vagy csak egy kis igazításról a mancsoknál, füleknél vagy a szem környékén. A lekerekített végek biztosítják a biztonságos vágást. A ritkítóval könnyebbé teheted a bundát az ívelt ollóval pedig a tökéletes ívet vághatsz egyetlen mozdulattal.

✓ Raktáron
15.990 Ft

Fur Perfection - szőr bontó kutyafésű és aljszőrzet kiszedő kutyakefe

(9)

Ez a kutyafésű azoknak a kutyatartóknak való, akik hisznek abban, hogy kedvenceik fésülése fájdalommentes is lehet. Világszerte sok ezer elégedett kutya tulajdonos használja már nap mint nap fésünket, hogy hatékonyan és fájdalommentesen ápolhassa kutyáját! Végre egy filcbontó kefe, aminek láttán nem szalad el tőled a kutyád!

✓ Raktáron
7.490 Ft

Salon Cut - kutyanyíró egyenes olló

Egyenes olló kisállatok bundájának nyírásához ami a leguniverzálisabban használható. Formázás, szem környékének, fül környékének vagy mancs körüli szőr nyírásához is. Lekerekített végeinek hála nem kell többet aggódnod a sérülések miatt. Egy megfelelően kiképzett olló a kulcs a minőségi nyíráshoz. Add meg a tökéletes kényelmet kezednek!
✓ Raktáron
5.990 Ft

Salon Cut - kutyanyíró íves olló

(2)
Ívelt olló a tökéletes, szabályos és egyenletes ívek vágásához. Használd a fej, a bordák, a hátsó lábak és lábfejek környékén. A RUBOLD Salon Cut ívelt ollóknak hosszú a pengéje, így sokkal eredményesebben tudsz ívet vágni vele és nagyobb fajtáknál is jól tudod alkalmazni. A nagyobb ív szebb vágást és gyorsabb haladást jelent Neked.
✓ Raktáron
5.990 Ft
Az oldal tetejére