Hűségpontok

Gyűjts hűségpontokat vásárlásaiddal a RUBOLD Klubban!

A hűségpont rendszer egy jutalmazási program, amelyet a visszatérő vásárlóink számára hoztunk létre. Ha regisztrált felhasználó vagy a RUBOLD webáruházban, minden vásárlásod után automatikusan hűségpontokat kapsz, amelyek egy virtuális számlán gyűlnek. Ezeket a pontokat 180 napig használhatod fel, hogy csökkentsd a fizetendő összeget a következő rendelésednél.

Aki nem regisztrál, az kimarad!

REGISZTRÁLOK

 

A hűségpontok értéke

A szerezhető hűségpontokat minden termékoldalon az árak alatt megtalálod. Normál áras termékeknél minden elköltött 50 Ft után egy pontot kapsz. Kedvezményes árú termékeknél pedig minden 100 Ft után írunk jóvá egy pontot. Hűségpontok az akciós termékek és a csomagok után is járnak, viszont a szállítási költségért és utánvét díjért nem jár hűségpont.

1 hűségpont pedig 1 forintot ér, így az összegyűjtött pontokkal csökkentheted a rendelésed összegét.

 

A hűségpontok jóváírása és felhasználása

A hűségpontok akkor kerülnek jóváírásra, amikor a megrendelésed kifizetésre került. Ekkor automatikusan hozzáadódnak már meglévő pontjaidhoz. (Hacsak el nem költöd őket minden vásárlásnál.) Ezt követően bármikor felhasználhatod őket a pénztár oldalon a "Hűségpont megadása" mezőbe beírva, majd a beváltás gombra kattintva. 

A pénztár oldalon a rendszer ki fogja írni, hogy mennyi felhasználható hűségponttal rendelkezel.

⚠️ Mindig lépj be vásárlás előtt, hogy a hűségpoontokat jóvá tudjuk írni a fiókodban!

 

Hűségpont egyenleg

Bejelentkezés után bármikor megtekintheted hűségpont egyenleged az "Fiók" menüpontban, a "Rendelkezésre álló hűségpontok" mezőben. A hűségpontok gyűjtésének nincs felső határa, bármennyit felhalmozhatsz belőlük, és a jóváírást követően bármikor felhasználhatod azokat. A rendelésed számláján a hűségponttal fizetett rész mindig kedvezményként jelenik meg.

Regisztrálj és Élj a Lehetőséggel!

Fontos, hogy regisztrált vásárló legyél, hogy hűségpontokat gyűjthess! Ha regisztráció nélkül vásárolsz, nem tudjuk jóváírni a pontokat, így elveszik a kedvezmény lehetősége.

A hűségpontokkal szeretnénk megköszönni a bizalmadat és azt, hogy rendszeresen visszatérsz hozzánk. Regisztrálj most és élvezd a kedvezményeket!